Het weer in Wenen
Click for Wenen, Oostenrijk Forecast
Arke.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

home | sitemap | contact   

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een land in Centraal-Europa. Oostenrijk grenst in het westen aan Zwitserland en Liechtenstein, in het noorden aan Duitsland en Tsjechië, in het oosten aan Slowakije en Hongarije en in het zuiden aan Italië en Slovenië.

Nieuws (4)
DEC
 15
Wintersporttrein Wintershuttle voegt bestemmingen toe
 Geen reacties  2.824 keer gelezen

Tijdens de krokusvakantie in februari 2010 rijdt nachttrein Wintershuttle tussen Nederland en Oostenrijk. In Oostenrijk kan in de buurt van bijna alle bekende skigebieden in Tirol en Vorarlberg worden uitgestapt, daarnaast is het naar diverse bestemmingen mogelijk een bustransfer vanaf het station naar de accommodatie bij te boeken.

Nieuwe bestemmingen

Met de 41 Oostenrijkse bestemmingen die bij Wintershuttle te boeken zijn is het mogelijk om de meeste populaire vakantieplaatsen te bereiken. In de afgelopen maanden was er echter veel vraag naar Flachau en Wagrain in het Salzburgerland. Om die reden zijn beide bestemmingen inmiddels toegevoegd als transferbestemming vanaf station Schwarzach St. Veit.

Drukte tijdens krokusvakantie
“We zijn verheugd dat we in samenwerking met onze Oostenrijkse partners deze bestemmingen alsnog hebben kunnen toevoegen, in de krokusvakantie is het dermate druk dat het belangrijk is de transferbussen vroegtijdig te reserveren. Gelukkig bleek de transferfirma nog vrije capaciteit te hebben” aldus directeur Steef Klarenbeek. De heer Klarenbeek vervolgt: “We bieden beide bestemmingen nu enkele dagen aan en inmiddels is het eerste busje al volgeboekt”.

Internet: http://www.wintershuttle.nl/
Facebook Twitter Google LinkedIn Myspace
 Terug


Reacties

Geen reactie gevonden.


Reactie Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer