Het weer in Wenen
Click for Wenen, Oostenrijk Forecast
Arke.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

home | sitemap | contact   

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een land in Centraal-Europa. Oostenrijk grenst in het westen aan Zwitserland en Liechtenstein, in het noorden aan Duitsland en TsjechiŽ, in het oosten aan Slowakije en Hongarije en in het zuiden aan ItaliŽ en SloveniŽ.

Disclaimer

De vermelde reisbureau`s op onze site zijn aangesloten bij de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

http://www.anvr.travel
http://www.sgr.nl

Bij twijfel kunt u altijd op de websites van de ANVR en SGR controleren of de betreffende touroperator nog is aangesloten.

Indien u via ťťn van onze links een reis boekt, doet u dat altijd via de website van de reisaanbieder zelf. Wij geven alleen informatie over vakantiebestemmingen en verkopen zelf geen reizen. Wij bieden onze pagina`s advertentieruimte aan.

De adverteerders worden door ons zorgvuldig gecontroleerd op betrouwbaarheid. Mede daarom vermelden wij met name de wat grotere touroperators en reisbureau`s, zoals: Sunweb, Bizztravel, Neckerman (Thomas Cook), Skytours, Gobest en Eliza was here (onderdeel van Traveltrex). Deze bekende reisorganisatoren hebben inmiddels een betrouwbare reputatie opgebouwd in de reiswereld. Wel zo veilig, gezien de vele problemen in het verleden met onbekende reisbureau`s die vaak niet aangesloten zijn bij de ANVR en SGR.

Nogmaals, controleer bij de geringste twijfel altijd op de websites van ANVR en SGR of het bedrijf wel is aangesloten. Een vermelding of button van de ANVR of SGR op de website van een reisbureau zelf is geen garantie. Iedereen kan zo`n button op zijn website plaatsen, ook al is dit strafbaar.

Wij wensen u veel plezier toe tijdens uw vakantie en hopen uiteraard dat u uw reis boekt via ťťn van onze links.

Gebruik van de site
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Hyperlinks en verwijzingen
Op of via de site wordt u met (hyper)links doorverwezen naar andere websites, en wordt u verwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Wij beschikken dan over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen. De hyperlinks naar andere sites die deze site bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer